07.10.2022

CENTAR NEKRETNINA: STANPROMET I MY SPACE Agencije za nekretnine u interesu klijenata udružile svoje snage

CENTAR NEKRETNINA: STANPROMET I MY SPACE Agencije za nekretnine u interesu klijenata udružile svoje snage

Vođeni interesom klijenata ovo je prvi put da na ovom nivou dvije potpuno afirmisane agencije sa dugogodišnjim iskustvom udružuju svoje snage i idu korak ispred svih. Najbolje agencije u BiH prepoznale su savršen momenat za saradnju a u cilju što bolje ponude i usluge posredovanja za naše klijente. Udruživanjem materijalno-tehničkih sredstava i iskustva smo napravili novi iskorak na tržištu posredovanja.
Naše agencije i naši agenti, u čijem je timu 8 agenata, rade zajedno, sinhronizovano i nadasve profesionalno kako bi u ovim vremenima zadržale vodeće pozicije i pružile mnogo više od klasičnog posredovanja nekretninama.
Inovativnim pristupom dižemo kvalitet posredovanja a u prilog tome ide da su naše dvije agencije PRVE agencije u FBiH koje su dobile riješenja o obavljanju djelatnosti posrednika od ministrastva Trgovine FBiH pod rednim brojevima 001 i 002. Šta vam sve pripremamo zajendičkim snagama, iskustvom i koje mogućnosti za investiranje, pratite nas na našim kanalima
Pored profesionalnog odnosa među agencijama i agentima gradimo i prijateljstva koja vrijede više. Želimo poslati poruku zajedništva, poruku profesionalnosti, poruku prijateljstva, i to sve zbog vas dragi klijenti!
Zato izaberite simbiozu najboljih i povjerite svoje nekretnine nama i sigurno necete pogrijesiti!