01.10.2021

Green Residence, idealna prilika za stanovanje i ulaganje

Green Residence, idealna prilika za stanovanje i ulaganje

Green Residence, idealna prilika za stanovanje i ulaganje

Od Rimljana, Osmanlija pa sve do današnjih dana Ilidža sa svojom ljekovitom vodom i prirodnim ljepotama i ambijentom je uvijek privlačila putnike namjernike ali i buduće stanovnike da uživaju u svim njenim blagodatima. Posebno je u vrijeme austrougarske aristokratije bila jedno od najomiljenijih mondenskih mjesta, zbog čega je i danas sjedište poznatih i atraktivnih hotelskih kompleksa.

Samo 15 km udaljenosti od centra glavnog grada BiH tu je i morfološki, hidrološki i botaničko-hortikulturni fenomen park prirode Vrelo Bosne, do kojeg se dolazi kroz Veliku aleju, tri i po kilometra dugu stoljetnu aleju platana i kestenova, idealnu za šetnju, vožnju biciklom i rolama i trčanje.

Ovaj prirodni ambijent dodatno upotpunjuje i naš Green Residence sa svojih šest etaža, koji nudi poseban doživljaj stanovanja i koji je projektovan tako da ovaj ambijent obogati notama udobnosti, topline i modernog dizajna.

Gradnja ovog stambenog objekta od 25 stanova je započela 2019. godine, a planirani rok završetka radova je decembar 2021. godine. Na njegovih prvih pet etaža nalazi se po pet stanova, kvadrature od 74 m² do 87,4 m², dok se na šestom spratu nalaze dva penthausa od 135,74 m²  i 125,58 m².

Karakteristika svih stanova jeste da pružaju sunčan i svijetao pogled. Raspored prostorija u svakom stanu je drugačiji i prilagođen veličini. Ono što ove stambene prostore čini dodatno privlačnim jeste da svaki od stanova ima tri kupatila. Materijali koji su korišteni za izgradnju se odlikuju čvrstoćom, pouzdanošću i termičkom otpornošću, a prilikom gradnje objekta posebno se vodilo računa o postizanju bolje akustičnosti zidova. Hrastovi masivni parket prve klase, ulazna protupožarna i protuprovalna vrata prve klase, unutrašnja vrata izrađena od punog drveta bukve ili hrasta, vanjska stolarija (6 ili 7 komora), tipa ALUPLAST i plinsko grijanje su samo neke od karakteristika koje upotpunjuju izvrsnost i kvalitet Green Residence stanova.
Sa adresom u ulici Četvrte viteške brigade, Green Residence je vaša idealna prilika da postanete vlasnik pažljivo dizajniranog stana i da pametno investirate u novogradnju.

U slučaju da se odlučite za inesticiju i postanete vlasnik, dobijate priliku da kupljeni stan iznajmite i u tom slučaju kompanija preuzima upravljanje nad nekretninom (izdavanje, održavanje, čišćenje, osiguravanje) kao i uredno plaćanje svih dospjelih obaveza koje nastaju izdavanjem stana. Ostatak novca od izdavanja, pri čemu je godišnji projicirani povrat u iznosu od 13.200 – 17.400 KM, se isplaćuje vlasniku nekretnine na kraju kalendarske godine.

Dakle, na vama je samo izaberete Green Residence za vašu adresu stanovanja i investiranja, da pozovete agente Stanpromet agencije za nekretnine, ekskluzivne zastupnike za posredovanje u prometu nekretnina i dogovorite dalje detalje buduće saradnje.

Čekamo vas jer Green Residence je idealna prilika za stanovanje i ulaganje!