19.09.2022

Jeste li znali? Q&A AlipašinaDevet

Jeste li znali? Q&A AlipašinaDevet

1.       Da smo u saradnji sa jednom od komercijalnih banaka obezbijedili kreditnu liniju i finsansiranje za sve naše kupce u bilo kojoj fazi izgradnje. Na taj način ste u mogućnosti bez obzira na vaše učešće dobiti, 50 – 100 % novca za kupovinu stana.

2.       Da naš slogan Stara dama u novom ruhu proizilazi iz činjenice da objekat Alipašina 9 doživljava potpunu rekonstrukciju u skladu sa modernim standardima. Na ovaj korak smo se odlučili zbog historijskog značaja ambijenta mikrolokacije i u skladu s tim ponudili savremeno arhitektonsko rješenje.

3.       Da projektovane površine stambeno-poslovnih jedinica od 22 do 35 m2 nisu prepreka da naš tim arhitekata u skladu sa vašim željama i zahtjevima pripremi vama odgovarajuću kvadraturu. Na taj način možete razmišljati i o stanu sa više spavaćih soba, poslovnom prostoru specijalno prilagođenom vašoj djelatnosti.

4.       Da se u krugu od 500 metara nalazi veliki broj znamenitosti Sarajeva koje su opća mjesta prepoznavanja kako za domicilno stanovništvo, tako i za turiste. Ističemo Predsjedništvo BiH, Alipašinu džamiju, SCC, BBI Centar, Drugu gimnaziju, plato Skenderija, Zetru, Higijenski zavod...

5.       Da na tržištu kratkoročnog najma možete ostvariti prosječno 120 KM za noć, sa popunjenošću preko 230 dana u kalendarskoj godini. Na taj način ste u mogućnosti vratiti investiciju u rekordnom roku.

6.       Da naš tim agenata sa višegodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina bilježi najveću potražnju za stanovima površine do 35 m2 na lokaciji općine Centar. Na taj način kupovinom stana u Alipašinoj 9 postajete vlasnikom najtraženije robe na tržištu. U proteklih 5 godina bilježimo prosječan porast cijene po m2 u starogradnji od 6%.

7.        Da ekskluzivnu prodaju objekta vrši certiicirana agencija za nekretnine Stanpromet, registrovana pri ministarstvu trgovine FBiH pod rednim brojem 001/22.

8.       Da je na osnovu kompletne projektne dokumentacije izdata pravosnažna građevinska dozvola sa datumom 22.03.2022. godine. Radovi su uveliko počeli, a planirani završetak radova do ffaze useljivosti je mjesec juli iduće godine.

9.       Da za sve naše kupce nudimo idejno rješenje i 3D vizualizaciju opremanja stana.

10.   Sve što trebate je pozvati 062 404 440.