02.11.2020

Novi koncept prezentacije nekretnina - prvi Reality showroom u BiH i u regiji

Novi koncept prezentacije nekretnina - prvi Reality showroom u BiH i u regiji

Jedan od osnovnih načela po kojima posluje agencija Stanpromet jeste konstantno i kontinuirano praćenje najnovijih, globalnih trendova na tržištu nekretnina. Upravo zahvaljujući takvom opredjeljenju, naša agencija je još prije tri godine, i to prva u BiH, kao standard poslovanja uvela virtuelne prezentacije i nove alate - 3D i 360⁰ tehnologiju kao najsavremenije načine prezentacije nekretnina. Također, Stanpromet je prva, i još uvijek jedina, agencija u Sarajevu čiji agent je član Nacionalnog udruženja Realtor® agenata, što našim klijentima garantuje dodatni nivo profesionalizma, etičnosti i povjerenja.
Zahvaljujući našem trajnom opredjeljenju koje podrazumijeva uvođenje savremenih, svjetskih trendova i standarda poslovanja na tržištu prometa nekretnina u BiH, danas smo u prilici predstaviti sasvim novi koncept prezentacije nekretnina. Ovaj put smo ljestvicu postavili dosta visoko, jer radi se o konceptu koji je novitet ne samo u BiH, nego i u cijeloj regiji.

VirtualTour Reality Showroom by Stanpromet, naš novi projekat klijentima pruža posebno iskustvo u obilasku nekretnina. Korištenjem 3D i 360⁰ tehnologije, u posebno dizajniranom i vrhunskom interijeru, klijenti imaju priliku virtuelno posjetiti nekretninu uz potpuno realan uvid u prostor, kao da su na licu mjesta.
Posjeta VirtualTour Reality Showroom-u prilika je svim zainteresovanim vlasnicima nekretnina da se lično uvjere u prednosti 3D virtuelne prezentacije nekretnine, trenutno najsavremenijeg načina da budući kupac vizualizira nekretninu kao svoj budući dom ili prostor za rad – i to bez lične posjete samoj nekretnini. Prednosti korištenja 3D i 360⁰ tehnologije u prezentaciji nekretnine su brojne – od realističnog prikaza nekretnine, dostupnosti nekretnine za pregled u svakom momentu uz napomenu da bilo koja od ovih prednosti ne stvara dodatne troškove za klijente kao ni gubljenje vremena za odlazak na lokaciju.
„3D virtualne prezentacije izuzetno su učinkovite zbog preciznosti skeniranja prostora koji se prodaje ili unajmljuje", dodaje Haris Kadić, Realtor i vodeći agent Stanpromet agencije za nekretnine.   „Svjesni smo da se radi o vrhunskoj usluzi, a i dosadašnja iskustva naših klijenata to potvrđuju.  Kada zainteresovani kupac fizički posjeti nekretninu koja ga interesuje, shvati da je već kroz 3D virtuelnu prezentaciju stekao isti dojam. Kupci se osjećaju prijatnije i imaju osjećaj da su u poznatom prostoru što potvrđuje vjerodostojnost 3D prikaza nekretnine."
Odluka da svoju nekretninu prikažete pomoću ove moderne tehnologije važna je ne samo za vlasnike nekretnina koji žele istu uvrstiti u ponudu agencije, već i za vlasnike objekata koji svojim posjetiocima žele pružiti uvid u objekat i prije samog dolaska.


Ovaj pionirski poduhvat, čiji je cilj da Sarajevo i BiH budu u toku sa savremenim tokovima, koji podrazumijevaju primjenu novih tehnologija u svakodnevnom životu pojedinca, ne bi bio moguć bez partnera. Kompanije koje su podržale naš projekat, svoje poslovanje također zasnivaju na načelima profesionalizma, inovativnosti i stručnosti, te su prepoznate kao kreatori tržišnih trendova i lideri u oblastima svog djelovanja.. To su Ećo Company - Inside namještaj, Raiffeisen BANK BiH, Telemach, Central osiguranje i Gama AA.
Također, podršku u realizaciji svih promotivnih aktivnosti kontinuirano nam pruža agencija za strateško komuniciranje Rent a PR Consulting

Ako želite da vaša nekretnina bude prezentirana i predstavljena tržištu na najsavremeniji način, odnosno način na koji su u svijetu prezentirane vrhunske nekretnine, ili jednostavno želite više informacija pozivamo vas da posjetite VirtualTour Reality Showroom by Stanpromet.

Nalazimo se na adresi Envera Šehovića 11, Sarajevo ili virtuelnoj Google adresi https://g.page/ShowRoomByStanPromet?share

Pratite nas i dalje – mi postavljamo standarde i inspirišemo druge!