12.11.2020

STANPROMET BOGATIJI ZA JOŠ JEDNOG AGENTA

STANPROMET BOGATIJI ZA JOŠ JEDNOG AGENTA

Biti prvi, biti najbolji, inovativan i inspirisati druge, a pri tome spojiti ljude i nekretnine da dijele sudbinu je naša poslovna misija i vizija. Zadržati poziciju agencije za nekretnine koja postavlja standarde na tržištu nekretnina u BiH i odolijevati svakodnevnim izazovima će u budućnosti biti još lakše jer od danas naš tim broji jednog člana više! S nama je od danas, rame uz rame s iskusnijim agentima Stanpromet agencije za nekretnine mladi, entuzijastični i ambiciozni agent Amel Šabić.
Ovaj mladi Bugojanac sa adresom stanovanja u našem glavnom gradu je diplomirani pravnik po struci, koji je nakon četverogodišnjeg studija na Pravnom fakultetu u Sarajevu svoj pripravnički staž uspješno završio na Kantonalnom sudu u Sarajevu. No pravne vode nisu njegova jedina strast s obzirom da je nakon toga na IT akademiji uspješno završio informatički kurs za software development. To ga je dodatno motiviralo da se edukuje i u svim ostalim programskim jezicima te da vrlo uspješno tokom angažmana u jednoj od agencija za promet nekretnina u Sarajevu bude angažovan na poslovima administratora, gdje je crtao 3D projekcije stanova, bavio se uređivanjem slika, lektorisanjem oglasa koji su izlazili na 5 različitih stranica kao i  jednim vidom grafičkog dizajna za pripremu reklama i ostalog promo materijala.
Amel kaže da ga spoj određenih osobnih karakteristika i akademsko obrazovanje čine novim i vrijednim dodatkom naše agencije te se nada da će njegova analitička sposobnost, veoma izraženo logičko razmišljanje te optimizacija poslovnih procesa i svijest o poslovnim poduhvatima doprinijeti daljem razvoju i uspjehu Stanpromet agencije.
Na vama je da prosudite, a mi još jednom, ovaj put virtuelno Amelu želimo dobrodošlicu