23.11.2021

STANPROMET OKUPLJA SAMO NAJBOLJE

STANPROMET OKUPLJA SAMO NAJBOLJE




Poznata izreka kaže da uvijek trebamo biti svoji, imati vjere u sebe i naći način kako da se izrazimo, a da pri tome ne kopiramo druge. Upravo naši uspjesi i ponuda koja nas čini drugačijim od drugih jesu potvrda da smo mi u Stanprometu našli način kako da budemo prepoznatljivi.

A oni koji čine naš tim su naša unutrašnja snaga i vodilja da zaista i činimo sve kako treba. No mi ne bi bili najbolja agencija u gradu kada ne bismo birali najbolje.

S ponosom predstavljamo novog člana našeg tima, Ahmeda Šečića, agenta za nekretnine, koji se nakon završetka školovanja, otisnuo u svijet nekretnina.

Mladi Bugojanac koji se pored uspješnog porodičnog biznisa odlučio za Stanpromet kaže da je naša agencija pravo mjesto za sticanje novih poslovnih prilika i prodajnih uspjeha i dodaje:

„Vjerujem da će moj preduzetnički kod, izrazita preciznost i efikasnost biti involvirane u promet nekretninama, te moje poslovne poduhvate vinuti ka novim uspjesima, postajući tako dio dobro poznate elite u prometu posredovanja nekretninama, sa sjedištem u Sarajevu“

Kaže da je njegova krilatica da je kupnja prve nekretnine teška, ali ostalih tisuću su lake pa se nada da je upravo Stanpromet pravo mjesto za ostvarenje zajedničkih snova!