28.04.2021

Stanpromet, zlatni sponzor Prvog bh. online sajma namještaja

Stanpromet, zlatni sponzor Prvog bh. online sajma namještaja

Stanpromet zlatni sponzor Prvog bh. online sajma namještaja.

Stanpromet.ba, agencija za nekretnine s decenijskim iskustvom, ovogodišnji je partner i  zlatni sponzor „Prvog bh. online sajma“ koji će se održati od 15. do 20. maja 2021. godine. Svojim prisustvom želimo još jednom potvrditi da su povjerenje i zadovoljstvo klijenata naša najveća inspiracija i vodilja da budemo još bolji i uspješniji.


Stanpromet posluje, razvija se i pokušava da u današnje vrijeme izazova, svaku prepreku pretvori u prednost i ostvari viziju postavljenu u prethodnom periodu. Zlatnim sponzorostvom prvog online sajma namještaja dodatno podižemo svoju ljestvicu standarda i nudimo mogućnost našim potencijalnim klijentima da saznaju za agenciju koja jedina u BiH ima svoje poslovnice i u Sarajevu i Banja Luci, ali i agenciju koja od kraja prošle godine klijentima pruža posebno iskustvo u obilasku nekretnina korištenjem 3D i 360⁰ tehnologije, u posebno dizajniranom i vrhunskom interijeru – Virtual Reality Showroom-u.

Stanpromet  je  svrstan među bonitetno pouzdane i  brzorastuće kompanije u BiH i svoje poslovanje zasniva na načelima transparentnosti, profesionalnosti, etičnosti, stručnosti i pouzdanosti. Želimo da i svi posjetioci „Prvog online sajma“ dobiju priliku da se uvjere da je to zaista tako jer je naš cilj da i dalje budemo prvi i najbolji kako u postizanju rezultata tako i praćenju tehnoloških dostignuća u polju našeg djelovanja.

Ponosni smo da su i investitori prepoznali našu pouzdanost i kvalitet i dali povjerenje Stanpromet agenciji za nekretnine u realizaciji kompleksnih i vrijednih projekta na kojima smo eksluzivni zastupnici za prodaju nekretnina – Snježna dolina resort i Villa Terrazza.

Ukoliko ste zaista u potrazi za prvim i najboljim, a pri tome želite da postanete vlasnik nekretnine ili pak da prodate ili iznajmite trenutnu, tu smo za vas. Mi u Stanprometu vjerujemo da ljudi i nekretnine dijele zajedničku sudbinu i ne mogu jedni bez drugih! Pronađite nas na virtuelnoj ili fizičkoj adresi i uvjerite se zašto smo prvi i najbolji!

Stanpromet zlatni sponzor Prvog bh. online sajma namještaja.