16.09.2021

TREBEVIĆ RESIDENCE – VAŠA NOVA ADRESA ZA ODMOR I OPUŠTANJE

TREBEVIĆ RESIDENCE – VAŠA NOVA ADRESA ZA ODMOR I OPUŠTANJE

Jel znate onu Četiri mladića idu s Trebevića, prate ih pjesma i smijeh?
Zašto ne biste i vi upravo poput njih bili veseli i čili, jer drage su vam šume i hlad, a vi žurite u grad jer ste upravo vi vlasnik nekretnine na našoj i vašoj novoj adresi Trebević Residence.
Pojedinci, društva, agencije ali i gradske vlasti odlučne su u namjeri da Trebeviću ponovo vrate stari sjaj, da Trebević vrate kući.

Mi u #Stanprometu smo vam već ranije najavili ekskluzivnu prodaju 54 stambene apartmanske jedinice koje će na Brusu postati sastavni dio apartmanske zgrade, koja se sastoji od suterena, prizemlja i pet etaža.
Apartmanske jedinice su različite kvadrature – od 34,00 m2 do 64 m2. Stanovi/apartmani su, sa balkonima ili otvorenim terasama i svaki od njih ima najmanje jednu spavaću sobu.
15 vanjskih i 30 podzemnih garažnih parking mjesta su projektovani za vas, a materijali koji su korišteni za izgradnju ovog objekta se odlikuju čvrstoćom, pouzdanošću i termičkom otpornošću.
Predviđeno je da izgradnja objekta bude završena 1. avgusta 2022. godine, a dodatnom unapređenju turističke ponude ove sarajevske ljepotice će svakako doprinjeti i izgradnja hotela sa pet zvjezdica kao i mini sankališta.
Na samo 20 minuta vožnje automobilom do grada ili 7 minute vožnje žičarom, naš Trebević Residence vam u ovom zaštićenom pejzažu nudi novu adresu stanovanja koja će vam osigurati jedinstven ugođaj, mir i opuštanje.
Vaše je samo da kontaktirate #Stanpromet ekskluzivne zastupnike za prodaju apartmana i da sve detalje u vezi sa projektom Trebević Residence, tlocrte apartmanskih jedinica uključujući tehnički opis dobijete čak direktno i na lokaciji Trebević RESIDENCE, lokalitet BRUS, Istočni Stari Grad.
Čekamo vas!