25.06.2020

Pripremite se za zakup nekretnine

Pripremite se za zakup nekretnine

               
Pripremite se za zakup nekretnine
Iznajmljivanje nekretnine (stambenog prostora, stana, kuće ili poslovnog prostora/objekta) je veoma zahtjevan proces koji traži potpunu pažnju i posvećenost kao i Vaše vrijeme.
Kvalitetna priprema prije samog početka procesa Vam garantuje da nećete izgubiti puno vremena u obilasku nekretnina koje ne odgovaraju Vašim zahtjevima i potrebama kao i pronalazak u potpunosti odgovarajuće nekretnine.

U cilju da pojednostavite ovaj proces kao i da što prije pronađete željenu nekretninu uz maksimalnu uštedu vremena AGENCIJA ZA NEKRETNINE STANPROMET vam preporučuje da:

Vi kao budući Zakupac sebi unaprijed definišete kriterije nekretnine koju želite iznajmiti kao što su:

Vrsta nekretnine (poslovni prostor/poslovni objekat, stambeni prostor, kuća, stan);
Lokacija nekretnine (grad, željeni kvart, općina, naselje, ulica, zgrada);
Potrebna površina nekretnine (optimalna kvadratura koja u stvarnosti ispunjava Vaše zahtjeve, broj spavaćih soba, broj kancelarija, spratnost, infrastruktura koja se nalazi oko nekretnine, orijentacija nekretnine te tehnička opremljenost iste);
Vremenski period najma;
Mogućnost obezbjeđenja dodatnih usluga koje su Vama potrebne;
Te Vaš mjesečni budžet koji možete izdvojiti za iznajmljivanje nekretnine, te da obezbijedite prvu kiriju te najmanje jedan depozit u visini jednog mjesečnog najma.

Svi Vaši kriteriji trebaju da u potpunosti opravdaju Vaša očekivanja i ispune Vaše unaprijed zacrtane ciljeve i želje kao i da budu realno sagledani.

Kada definišete osnovne kriterije vrijeme je da kontaktirate Vašu agenciju za nekretnine STANPROMET NEKRETNINE čiji će agenti zaprimiti Vaš zahtjev za iznajmljivanjem željene nekretnine i krenuti za Vas i po Vašem nalogu za pronalaženjem nekretnine po Vašim unaprijed definisanim kriterijima i željama te Vas upoznati sa našim ETIČKIM KODEKSOM za zakupce.

Naši agenti će u u veoma kratkom vremenskom roku uložiti maksimalne napore kako bi pronašli odgovarajuću nekretninu, te na taj način uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme i dostaviti Vam veći broj trenutno aktualnih nekretnina koje odgovaraju Vašim zahtjevima.

Naša agencija za nekretnine u svojoj ponudi obezbjeđuje i nudi samo provjerene i potpune informacije o svim nekretninama zajedno sa fotografijama i detaljnim opisom. Na taj način Vi kao Zakupac izbjegavate nepotrebne nesporazume, dobijate samo provjerene i detaljne informacije o nekretnini koju želite iznajmiti, što je najvažnije ne gubite vrijeme na pregledavanje I obilazak nekretnina koje nisu aktualne za vaše kriterije i potrebe.

Agencija za nekretnine "STANPROMET NEKRETNINE" također organizuje potpisivanje i obezbjeđuje pripremu Ugovora o najmu. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne usluge za iznajmljivanje nekretnina.

Mi ćemo Vam obezbijediti potpuno funkcionalnu nekretninu i naravno opravdati Vaša uložena novčana sredstva.

Posjetite sekciju kontakt.
Dom je tamo gdje je budućnost.