12.11.2023

ApartHotel Horizont Jahorina Neponovljiva prilika za unikatnom investicijom

ApartHotel Horizont Jahorina Neponovljiva prilika za unikatnom investicijom
Investirajte u Horizont!


Ovi apartmani ne nude samo dom, već i perspektivnu investiciju. S rastućim interesom za Jahorinu, imate priliku sudjelovati u dinamičnom tržištu nekretnina.

Uživajte u luksuznom životnom stilu na Jahorini u našem jedinstvenom apart Hotelu Horizont! Sa završetkom planiranom sredinom 2024. godine, očekuje vas savršen spoj udobnosti i elegancije.

Ovaj dragulj u izgradnji nudi vrhunske sadržaje poput bazena, wellness centra, sauna, restorana i ski rentala, sve na dohvat ruke. Sa stazom i šestosjedom Prača udaljenim samo 30 metara, ljubitelji skijanja će pronaći svoj raj.

Pogled koji se pruža u nedogled s naših apartmana stvoriće nezaboravno iskustvo. Restoran s panoramskim prozorima omogućava jedinstvene trenutke uživanja u gastronomiji, dok će recepcija biti otvorena 365 dana godišnje, pružajući vam potpunu slobodu i udobnost.

Kvalitet gradnje naših apartmana je vrhunski, nudeći sigurnu investiciju s garantiranim povratom. Veličine apartmana variraju od 25 do 66 m², s cijenama koje počinju od 3250 EUR plus PDV po m².

Klik Na PONUDU




Ne propustite priliku biti dio ove izvanredne destinacije na Jahorini. Kontaktirajte nas odmah i osigurajte svoje mjesto u luksuznom ambijentu Horizont apart Hotela.