02.12.2021

iGUIDE® 3D i Realtor® Haris čekaju na vas!

iGUIDE® 3D i Realtor® Haris čekaju na vas!

Naš Realtor® Haris i ovaj put ima rješenje za sve vas! To je iGUIDE® 3D obilazak koji pruža istinsku vrijednost usluge posredovanja u prometu nekretnina.


Ovo rješenje profesionalcima poput našeg Realtora® omogućava pristup informacijama o nekretnini za koju ste zainteresovani.

Jedinstveno iskustvo iGUIDE-a odražava se kroz integrirani tlocrt i navigaciju tlocrta. Korisnici uvijek znaju gdje se nalaze u prostoru, istražuju i razumiju prostor na jednostavan i efikasan način kroz prolaznu i hot spot teleport navigaciju.

Na taj način korisnici brže donose odluku, bolje planiraju kupovinu nekretnine jer iGUIDE 3D obilasci uključuju precizne tlocrte, slike od 360°, dimenzije prostorija, fotografije i još mnogo toga kako bi se to ostvarilo.

Za razliku od tradicionalnih slika od 360°, 3D virtuelni obilazak bi trebao biti savršena vizualna reprodukcija nekretnine. To znači da svaka površina treba biti detaljno snimljena kao i precizan oblik svake prostorije.

iGUIDE® zaista nudi takav idealan vizualan pregled vaše nekretnine jer svaki iGUIDE dolazi sa tlocrtima u online formatima i formatima za štampanje.

Dakle još jednom naš agent Realtor® Haris se na današnjem konkurentnom tržištu izdvaja od drugih i nudi vam mogućnost predstavljanja profesionalnih, interaktivnih i detaljnih tačnih tlocrta nekretnine.

Vaše je samo pozovete našeg Realtora® a on će i ovaj put primjenjujući savremena tehnološka dostignuća naći rješenje za vas!