21.04.2022

Stanpromet – agencija koja nastavlja postavljati standarde

Stanpromet – agencija koja nastavlja postavljati standarde

Stanpromet – agencija koja nastavlja postavljati standarde
Naša agencija je bogatija za još dva licencirana agenta.
Haris Kadić i Amel Šabić su položili stručne ispite za agenta posredovanja u prometu nekretnina na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine.


Haris je enernergičan, ambiciozan i iskusan stručnjak s više od 10 godina iskustva u industriji nekretnina na tržištu Bosne i Hercegovine i regije, a od 2020. godine je i vlasnik i izvršni direktor agencije Stanpromet.
















Amel je entuzijastičan i ambiciozan diplomirani pravnik koji se je nakon završenog studija posvetio edukaciji i radu na polju software developmenta i nekretnina. Našem timu se priključio 2020. godine i u kratkom periodu doprinio značajnom razvoju i uspjehu Stanpromet agencije.  












Pored dva „nova“ agenta, još jednom s ponosom ističemo da smo odnedavno postali prva agencija iz Federacije Bosne i Hercegovine čiji agent ima licencu za obavljanje poslova posredovanja na teritoriji Republike Srpske.
Naš Hadis Kadić (nismo pogriješili slovo, u agenciji imamo Harisa i Hadisa Kadića
Ovaj uspjeh je time veći ukoliko znamo da je biti agent u posredovanju u prometu nekretnina u Bosni i Hercegovini poseban izazov jer su zakonske odredbe koje se primjenjuju u ovoj oblasti specifične kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Stanpromet agencija za nekretnine još jednom potvrđuje svoju predanost profesionalnom usavršavanju i unapređenju znanja agenata koji s ponosom predstavljaju naš tim i pomažu da vam pružimo najkvalitetniju uslugu u oblasti prodaje, kupovine, najma i otkupa nekretnina.