21.01.2021

STANPROMET – AGENCIJA ZA NEKRETNINE I NEKRETNINE OBRADOVIĆ EKSKLUZIVNI ZASTUPNICI PRODAJE APARTMANA SNJEŽNA DOLINA RESORT

STANPROMET – AGENCIJA ZA NEKRETNINE I NEKRETNINE OBRADOVIĆ EKSKLUZIVNI ZASTUPNICI PRODAJE APARTMANA SNJEŽNA DOLINA RESORT


Želite biti okruženi planinskom ljepotom? Maštate o tome da uživate u pogledu na snježni, bijeli pokrivač s Vašeg prozora ili balkona? Skijate i želite biti u prilici da se direktno iz svog apartmana uključite na neku od skijaških staza planinske ljepotice Jahorine?

Onda je kupnja apartmana u hotelsko – apartmanskom kompleksu Snježna dolina na Jahorini odgovor na vaše potrebe i put da ostvarite svoje snove i da vaša mašta postane stvarnost.
Kako bismo vam približili na koji način ćete ostvariti svoj san, prije svega želimo vam predstaviti lokaciju Obućina Bare, naselje Šator koje teritorijalno pripada opštini Trnovo, a na kojoj je se nalazi planirani hotelsko apartmanski kompleks Snježna dolina.
Lokacija planine Jahorine koja je najveći skijaški centar u zemlji sa više od 20 km izvrsno uređenih staza, je više nego idealna s obzirom da je udaljena samo 30km od aerodroma koji se nalazi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ukoliko pak razmišljate o dolasku automobilom iz neke iz susjednih zemalja onda je ta udaljenost 320 km od Beograda, 335 km od Novog Sada, 446 km od Zagreba ili 584 km od Ljubljane.
Pretpostavljamo da ste se već zamislili u vožnji prema našoj lokaciji pa vas napominjemo da nakon što ugledate tablu koja vas obaviještava da ulazite u Olimpijski centar treba da skrenete desno gdje nakon 1500 m udaljenosti nailazite na uređenu stazu dužine oko 1400 metara koja se nalazi na 1600 metara nadmorske visine.
Kada izađete iz vašeg automobila bićete oduševljeni pogledom na olimpijsku ljepoticu Jahorinu, ako ste skijaš i saznanjem da ispred sebe vidite novi ski lift koji se spaja na sve mreže i staze sa vrha planine Jahorine kao i polaznu stanicu novog šestosjeda koja je udaljena svega 30m.
Napominjemo da je uređenje prostora na kojem ste parkirali vaš automobil zamišljeno na taj način da se uklopi u postojeći prirodni ambijent i da će biti obogaćeno notama udobnosti, topline i modernog dizajna.
Vaš pogled se odmah zadržava na resortu i kompleksu Snježna dolina posebno jer vidite ispred sebe objekat koji je napravljen po najnovijim i najmodernijim standardima po uzoru na resorte na najboljim svjetskim skijalištima na atraktivnim planinama širom svijeta.
Oduševljava vas izgled hotelsko apartmanskog zdanja površine preko 30.000 m2 koje ima preko 250 apartmana smještenih u sedam lamela od kojih svaka ima prizemlje, četiri sprata i mansadru na vrhu.
S obzirom da ste zainteresovani za kupovinu jednog od naših apartmana, trebate da znate da su vam trenutno na raspolaganju naši apartmani na prizemlju i prva tri sprata, a posljednji spratovi koji će biti u vidu dvoetažnih stanova će kasnije biti u ponudi.
Apartmani su površine od 31 do 66 m2 i svi imaju balkon; pogled iz manjih apartmana se prostire na stazu i šumu, dok veći apartmani koji su dvostrani ili trostrani se nalaze na krajevima kompleksa. Karakteristika svih apartmana jeste da pružaju sunčan i svijetao pogled jer vanjski aluminijski otvori antracit boje su van gabarita.
Raspored prostorija svakog apartmana je prilagođen njegovoj veličini, s napomenom da su kupatila s obzirom na veličine apartmana zaista prostrana.
Unutrašnja stolarija je rađena od punog drveta, a parket na podovima je prve klase, kao i pločice i sanitarija koje su djelo renomiranih proizvođača.  
Iako je grijanje na strujne konvektore, sa mogućnošću međusobnog povezivanja i daljinskog upravljanja temperaturom putem mobilne aplikacije (iOS, Android), svaki od apartmana ima predviđen izvod, odnosno dimnjak za dodatni priključak kamina o vlastitom trošku.
U prizemlju kompleksa se nalaze skijašnice, koje se mogu dodatno platiti radi daljeg korištenja.
Za sve one koji vole uživati u dodatnim čarima relakasacije i odmora, Snježna dolina resort sadrži i Spa centar sa preko 1.000 m2 u kojem će biti smješten unutrašnji bazen i svi ostali prateći spa sadržaji (turska kupatila, saune, masažni saloni).
Dakle, mi smo pripremili sve za vas - jedinstveni ugođaj, opuštanje i odmor, a vaše je samo da se odlučite koliki apartman želite i da nas kontaktirate jer vjerovali ili ne stanje dostupnih apartmana u okviru Snježna dolina resort-a se preko noći mijenja.  
Za kraj napominjenmo da imate više opcija - da nas pozovete na slijedeće brojeve telefona +387 62 850 850 (BiH) i/ili +381 63 867 35 60 (SRB), da nam pišete na mail snjeznadolina@stanpromet.ba ili pak da popunite kontakt formu (link na kontakt formu) pa ćemo mi vas pozvati!
Čekamo Vas jer Snježna dolina je mjesto gdje svi vaši snovi postaju stvarnost!

Vaš Stanpromet & Nekretnine Obradović