09.11.2021

Stanpromet – prva agencija za nekretnine iz FBiH koja ima certificiranog agenta posredovanja u RS

Stanpromet – prva agencija za nekretnine iz FBiH koja ima certificiranog agenta posredovanja u RS

Biti agent za posredovanje u prometu nekretnina u Bosni i Hercegovini je poseban izazov jer zakonske odredbe koje se primjenjuju u ovoj oblasti su specifične kako u Republici Srpskoj tako odnedavno i u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Stoga je posebna čast i ponos kada u redovima naše Stanpromet agencije za nekretnine od prije par dana imamo agenta koji je licenciran za obavljanje poslova posredovanja na teritoriji Republike Srpske.

Naš Hadis Kadić je agent koji je ovlašten za obavljanje poslova posredovanja u prometu nepokretnosti na teritoriji Republike Srpske, čime je Stanpromet postala prva agencija iz FBiH čiji agent ima licencu za obavljanje poslova posredovanja na teritoriji Republike Srpske.

Hadis je prije par dana položio stručni ispit i dobio zvanje agenta posredovanja u prometu nepokretnosti na području RS. Nakon položenog stručnog ispita koji se sastoji iz oblasti privrednog prava, stvarnih prava, zemljišnih knjiga i poreza, njegovo ime je na evidenciji agenata posredovanja na području Republike Srpske.

Stanpromet agencija za nekretnine je još jednom potvrdila da prati trendove i postavlja standarde, posebno u smislu profesionalnog usavršavanja i unapređenja znanja agenata koji s ponosom predstavljaju Stanpromet tim.

Spisak kandidata koji su položili ispit, LINK